Connect with us
A murit fratele lui Florin Salam! Era infectat cu noul virus

Știri

A murit fratele lui Florin Salam! Era infectat cu noul virus

Fratele lui Florin Salam, internat de două luni de zile la Terapie Intensivă, a murit în această seară. Bărbatul era infectat cu noul virus și starea lui de sănătate era una foarte gravă. Bărbatul suferea de diabet și de obezitate și șansele sale de supraviețuire erau minime.

Fratele lui Florin Salam s-a stins pe patul de spital

Familia lui declarase recent că așteaptă o minune pentru că numai asta îl mai poate salva. La început bărbatul a acuzat stări de rău și a avut nevoie de îngrijire medicală. A fost internat la secția de terapie intensivă a Spitalului Floreasca, dar a fost transferat de urgență la Institutul „Matei Balș”, deoarece starea acestuia se înrăutățise și avea nevoie de intubare, fiind depistat pozitiv la testul de coronavirus.

De atunci, veștile bune mult așteptate de familie nu au mai apărut. Apropiații familiei au evitat să dea prea multe detalii în ceea ce privește starea bărbatului. Se pare că soția lui l-ar fi vizitat la spital, toată familia i-a fost în permanență alături și cu toții au sperat la o minune care să îl salveze.

Din păcate Nelu Stoian s-a stins pe patul de spital, potrivit cancan.ro

Declarații despre Nelu a oferit și Adriana Bahmuțeanu, o prietenă foarte apropiată a familiei lui Florin Salam. Ea a mărturisit că familia bărbatului și-a dorit foarte mult să îl ia acasă pe Nelu, însă medicii nu au fost de acord pentru că starea lui era una deosebit de gravă.

„Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, a spus vedeta.

Din păcate minunea nu s-a mai întâmplat și bărbatul a decedat în această seară, după două luni de luptă grea cu această boală care a luat viețile a peste patru mii de români.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top