Connect with us
George Michael a murit. Tragica veste care a venit chiar în ziua de Crăciun a șocat o lume întreagă. La numai 53 de ani, artistul s-a stins.

Știri

A murit George Michael – dezvăluiri șocante despre viața artistului

Tragica veste care a venit chiar în ziua de Crăciun a șocat o lume întreagă. La numai 53 de ani, George Michael se stingea din viață, subit și total neașteptat. De atunci, speculațiile au roit în jurul emblematicei figuri a muzicii pop.

A murit George Michael – „dependența l-a ucis”!

Într-un interviu pentru cotidianul britanic, The Telegraph, Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael spune că artistul era dependent de heroină. Celebrul hair stylist al vedetelor nu s-a sfiit să dea publicității adevăruri mai puțin știute despre viața muzicianului. El mărturisește că a fost tragic să-l găsească fără suflare, chiar în ziua de Crăciun.

„Totul a fost foarte complicat în ultimul timp, dar George aştepta Crăciunul şi eu la fel. Acum totul e ruinat. Aş vrea ca oamenii să şi-l amintească aşa cum era – era un om frumos.”, a punctat Fedi Fawaz.

În sprijinul afirmațiilor lui Fawaz vin o serie de zvonuri cu valoare de certitudini. Investigația jurnaliștilor de la „The Telegraph” a scos la iveală faptul că George Michael a făcut multe vizite la spital, în ultima vreme, ca urmare a consumului de droguri. „A fost dus de mai multe ori la Urgenţe. Folosea heroină. E uimitor că a rezistat atât de mult.”, se spune în același comunicat.

Citește și: Foștii colegi ai lui George Michael îi aduc un omagiu: „Deja mi-e dor de tine”

Deși cauza principală a morții pare să fie legată de o problemă cardiacă, managerul său, Michael Lipman este convins că drogurile stau la baza tuturor problemelor din viața lui George Michael.

Fulgerătoarul deces al artistul britanic îngroașă lista vedetelor care au plecat dintre noi în 2016. Zsa Zsa Gabor, Leonard Cohen, Gene Wilder sau Prince sunt alte nume mari care au trecut în neființă în ultimele 12 luni.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top