Connect with us
A murit interlopul Ion Duduianu. Care au fost ultimele sale cuvinte

Știri

A murit interlopul Ion Duduianu. Care au fost ultimele sale cuvinte

Ion Duduianu, liderul clanului interlop Duduianu, a murit luni seara la Spitalul Orășenesc din Găești, județul Dâmbovița.

El mai avea de ispăşit 2 ani dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru cămătarie, constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi urma să intre în comisia de liberare condiţionată

Se pare ca bărbatul a suferit un infarct, iar medicii au incercat timp de minute bune să-l resusciteze. Duduianu se afla dupa gratii in penitenciarul cu regim deschis din Găeşti.

Directorul Spitalului Găeşti, Cristina Seltea, a declarat că Ion Duduianu a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce a fost adus la unitatea sanitară.

”El se ştia cu probleme cardiace. Avea antecedente. Mai suferise un infarct. La câteva secunde după ce a fost adus cu dureri în piept, a intrat în stop cardiorespirator. O oră a durat resuscitarea. Nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Seltea.

Surse medicale au declarat că Ion Duduianu ar fi presimţit că o să moară. Când a fost dat jos din Ambulanţă le-a spus cadrelor medicale ”Aveţi grijă, că eu mor!”, scrie gandul.info.

Ion Duduianu era încarcerat în Penitenciarul Găeşti, unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane. Săptămâna viitoare, urma să intre în Comisia de eliberare condiţionată.

Citește și: A murit actrița Oltița Chirilă. Cauza decesului

Citește și: Interlopul Daniel Gabriel Husein, reținut. Ce spune despre baschebaliștii înjunghiați la Brăila

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top