Connect with us

Știri

A murit un actor roman. Lumea e putin mai trista acum!

E un personaj familiar pe care toti il recunoastem din grupurile Divertis si Distractis. Din pacate lumea e un pic mai trista acum, fara umorul lui Ciprian Fanaca, ce s-a stins in noaptea de luni spre marti, la numai 53 de ani!

Comicul Ciprian Fanaca sau Fachirul, cum era cunoscut, ne-a amuzat la posturile de televiziune Antena 1, Televiziunea Publica, Pro TV. Era bolnav de cancer de multe vreme.

Actorul a murit in casa sa, iar cei care l-au gasit a fost sotia sa si Dan Iliescu, liderul trupei Timpuri Noi.

Starea actorului se imbunatatise dupa ce mai multi actori, prieteni de-ai comicului au organizat un spectacol pentru a strange banii necesari pentru medicamentele lui Ciprian Fanaca. El urma sa fie internat la o clinica din Turcia.

”Parea ca toate se vor rezolva, era fericit ca nu l-au uitat prietenii si se bucura se sustinerea lor. Din pacate s-a stins din viata”, ne-a declarat Otilia Bejan, cea care s-a ocupat de campania umanitara menita a-l ajuta pe Ciprian Fanaca.

Din pacate, banii stransi vor avea acum alt scop: pentru inmormantare si ca ajutor pentru familia sa. El va fi inmormantat la Galati, orasul sau natal.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top