Connect with us
orbit după ce a făcut amor

Știri

A orbit după ce a făcut amor! Ce i s-a întâmplat acestui bărbat

Un bărbat de 29 de ani din Londra a orbit după o partidă de amor. Individul le-a spus medicilor că după ce a avut orgasm și-a pierdut complet vederea la ochiul stâng.

Se pare că bărbatul a încercat „manevra valsalva” pe care o învăţase dintr-un ghid de sexualitate (n.r. şi-a încordat abdomenul, şi-a ţinut respiraţia şi a creat o presiune mare în zona toracelui).

Conform sexologilor, această manevră măreşte plăcerea sexuală, dar poate avea consecinţe devastatoare la nivelul sistemului circulator periferic.

Asta i s-a întâmplat şi nefericitului amorez britanic, care nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea. El a ajuns la spital cu pierderi de memorie, probleme de echilibru şi afecţiuni severe ale vederii la ochiul stâng.

În urma analizelor doctorii au descoperit că i s-a spart un vas de sânge în spatele ochiului.

„Diagnosticul pus de doctorii de la urgenţe a fost unul provizoriu pentru că nu se ştia dacă problema va persista sau nu. De aceea i s-a spus să revină după trei zile pentru un nou set de analize.

La cea de a doua vizită de la spital tânărul de 29 de ani a povestit că „s-a forţat cam mult” în timpul partidei şi că din această cauză i-au pleznit vasele de sânge din cap”, se arată în dosarul medical citat de Daily Mail.

La nivel mondial, peste 10.000 de bărbaţi suferă de amnezie, probleme locomotorii şi pierderi de luciditate din cauza manevrei valsalva.

O altă cauză majoră a accidentărilor grave din timpul  sexului este sufocarea orgasmică de la finalul actului, menită să amplifice plăcerea.

Te-a putea interesa și: O bătrână de 81 de ani s-a dus la farmacie să cumpere prezervative. Când a auzit ce face cu ele, farmacistul a rămas cu gura căscată!

Două bătrâne din SUA stăteau de vorbă afară și se bucurau de o cafea și de o țigară. Brusc, a început să plouă. Una dintre bătrâne, pe nume Mary, a deschis geanta, a scos un prezervativ, i-a tăiat capul, a băgat țigara prin el și a început să fumeze nestingherită.

Cealaltă, pe nume Susan, s-a uitat la și a întrebat-o ce face. Aceasta a explicat că folosește un prezervativ pentru ca țigara sa să nu se mai ude.

“Ce ingenios! Dar de unde ai luat prezervativul?”, a întrebat Susan, iar Mary i-a spus că poate să meargă la orice farmacie pentru a-și cumpăra o cutie de prezervative.

A doua zi, Susan s-a dus la o farmacie și i-a cerut farmacistului o cutie de 12 prezervative. Farmacistul a părut foarte surprins de faptul că o femeie de 81 de ani i-a cerut prezervative, dar a decis să o întrebe de care vrea.

,,Fiule, nu contează, numai să se potrivească pe o cămilă”. (n.r.: în engleză marca de țigări ,,Camel” se traduce prin ,,cămilă”), i-a răspuns bătrâna.

Farmacistul a rămas cu gura căscată!

Această poveste este un banc și trebuie tratată ca atare.

Citește și: Monica are o relație intimă cu fiul ei, iar poliția vrea să-i aresteze! Motivația femeii: “Este dragostea vieții mele și…

Citește și: Planta care tratează toate tulburările SEXUALE la femei! Iată pentru ce e bună!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Știri

To Top