Connect with us
ACCIDENT AUTOCAR BRASOV. Victimele accidentului fac parte din Ansamblul Hora din Iasi

Știri

ACCIDENT AUTOCAR BRASOV. Victimele accidentului fac parte din Ansamblul Hora din Iasi

ACCIDENT AUTOCAR BRASOV. Un autocar catre transporta zeci de persoane la un concurs artistic in Arad s-a rasturnat intre localitile Codlea si Fagaras, judetul Brasov, cauzand moartea a patru persoane dintre care si un copil. In autocar se aflau componenti ai ansamblului folcloric Hora de la Palatul Copiilor din Iasi.

„ISJ a primit de la directorul Palatului Copiilor din Iasi informatiile despre accidentul grav petrecut la Brasov. Cu durere si cu ingrijorare pentru cei implicati in accident, va transmitem ca grupul din autocar era format din 34 de elevi şi 2 profesori de la Palatul Copiilor din Iasi si de la Colegiul National de Arta O. Bancila, componenti ai ansamblului folcloric HORA, care se deplasau catre Arad, pentru a participa la un festival international de folclor al copiilor (17-19 iunie). Palatul Copiilor incheiase un contract cu transportatorul pentru această deplasare”, sustine ISJ Iasi intr-un comunicat de presa.

ACCIDENT AUTOCAR BRASOV. Initial, potrivit primelor informatii oferite de presa, se spunea ca in autocar erau 28 de persoane, desi capacitatea autocarului este de doar 24. Informatiile oficiale arata ca situatia e mai grava: in autocar erau, asadar, 36 de persoane, cu 12 mai multi decat capacitatea normala de transport.

Accident de autocar in Brasov: 4 morti, 22 raniti. Mai multi copii in stare grava – Live Text

FOTO & VIDEO. Cum arata ucigasul deputatei Jo Cox, care a murit in strada

Cum s-a produs accidentul?

Soferul care a murit in accident a luat curba in mod periculos, fara sa se asigure, si s-a ciocnit de un parapet din beton care desparte sensurile de mers. Autocarul s-a rasturnat cu toti copiii aflati inauntru si soferul a murit pe loc.

Klaus Iohannis, reactie in urma accidentului

ACCIDENT AUTOCAR BRASOV. Am aflat cu tristete despre accidentul petrecut pe drumul dintre Brasov și Fagaras. Sper in insanatosirea grabnica a tuturor celor raniti si imi exprim sincere condoleante pentru familiile celor care au pierit. Am luat legatura cu autoritatile, care fac tot posibilul pentru limitarea consecintelor si acordarea ajutorului la fata locului”, a scris presedintele Romaniei pe pagina sa de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top