Connect with us
Accident aviatic în Pakistan. Aeronava în cauză, care aparținea unei companii pakistaneze, avea la bord în jur de 40 de persoane.

Știri

Accident aviatic în Pakistan: Peste 40 de persoane erau la bord

Accident aviatic în nordul Pakistanului. Aeronava, care aparținea unei companii pakistaneze, avea la bord în jur de 40 de persoane.

UPDATE, ora 20:15: Autorităţile pakistaneze au anunţat recuperarea a 40 de cadavre în urma prăbuşirii avionului. Autoritățile au precizat că nu există niciun supraviețuitor.

UPDATE, ora 17:22: Din aeronava care avea 47 de persoane la bord au fost recuperate 21 de cadavre. ”Continuăm eforturile de salvare. 21 de cadavre au fost recuperate până în acest moment”, a declarat biroul de presă al armatei din Pakistan.

UPDATE, ora 15:37:”Toate cadavrele sunt prea carbonizate pentru a putea să fie identificate. Resturile aeronavei sunt împrăştiate”,a declarat Taj Muhammad Khan, un reprezentant guvernamental din regiunea Havelian.

Printre persoanele de la bordul avionului prăbuşit se numără şi Junaid Jamshed, un fost star pop devenit cleric musulman în Pakistan.

Se pare că în jur de 47 de persoane erau la bordul aeronavei.

UPDATE, ora 15:30:”Un martor ocular pretinde că ar fi văzut aeronava prăbușindu-se într-o zonă deluroasă. Echipele de salvare au fost imediat trimise la fața locului pentru a verifica starea pasagerilor.

UPDATE, ora 14:55:”Anunţăm cu regret că un avion de tip ATR-42, care efectua Cursa PK-661, având la bord circa 40 de persoane, a pierdut contactul cu turnul de control în drumul dinspre Chitral şi Islamabad. Depunem toate eforturile pentru localizarea avionului”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene Pakistan International Airlines, citat de site-ul ziarului Pakistan Today.

Accident aviatic în Pakistan-numărul victimelor încă necunoscut

Avionul ce purta însemnele Pakistan International Airlines transporta circa 40 de persoane. Acesta decolase din orașul nordic Chitral și se îndrepta către centrul țării.

Citește și:Tragedia aviatică din Columbia. Directorul companiei a fost arestat

Din informațiile apărute până acum, avionul a dispărut de pe radare fără avertisment. Zeci de minute mai târziu a fost anunțată prăbușirea acestuia. Surse din presa locală confirmă că avionul s-a prăbuşit în regiunea Khyber-Pakhtunkhwa, în apropierea localităţii Havelian, situată la circa 15 kilometri sud de oraşul Abbottabad.

Până la această oră, nu se știe dacă au existat victime sau supraviețuitori.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top