Connect with us
Accident în Constanța. Șapte persoane au fost implicate într-un accident în care două mașini s-au ciocnit. În urma impactului...

Știri

Update: Accident în Constanța. 4 morți și 3 răniți

Accident în Constanța. Evenimentul rutier s-a produs marți, 29 noiembrie, la ieșire din Hârșova spre Constanța. În urma accidentului 7 persoane au fost implicate în accident, dintre care 3 au murit. Patru persoane, printre care și un copil, sunt răniți.

Update, ora 12:54: Copilul, care se afla în stare gravă în urma accidentului din Constanța, a murit la spital.

Accidentul s-a produs pe DN2A, în județul Constanța, după ce două mașini s-au ciocnit frontal. Potrivit poliţiştilor constănţeni, un bărbat de 39 de ani, din Ghindăreşti, conducea un autoturism Opel pe DN 2 A dinspre Constanţa înspre Hârşova. La un moment dat, în apropierea localităţii Hârşova, a pătruns pe sensul opus de mers, iar maşina s-a ciocnit frontal cu un Volkswagen Jetta. Acesta era condus de o femeie de 48 de ani, din localitatea constănţeană Saraiu.

Accident în Constanța. Trei oameni au murit

În urma tragicului eveniment rutier, trei oameni au murit. În plus, patru persoane sunt rănite. Una dintre victime este un copil, care a suferit un traumatism craian și este în comă. Celelalte victime au multiple traumatisme.

Citește și: Update: Accident în Buzău: Un mort și patru răniți. Circulația a fost reluată

Pentru scoaterea persoanelor încarcerate în cele două maşini a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul rutier.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top