Connect with us
Accident grav în Buzău. Două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma imapctului o persoană a murit și alte patru au fost grav rănite.

Știri

Update: Accident în Buzău: Un mort și patru răniți. Circulația a fost reluată

Accident în Buzău. Accidentul s-a produs pe DN2, la limita cu județul Ialomița. În urma acestui eveniment rutier un om a murit și alți patru sunt grav răniți.

Update, ora 12:53: Traficul a fost reluat.

În urma accidentului din Buzău, traficul pe drumul național 2 E85, la limita dintre județele Buzău și Ialomița, este blocat.

Accident în Buzău. Un mort și patru răniți

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Buzău, Doiniţa Mihalache, accidentul s-a produs pe DN 2 E 85, la kilometrul 69+700, la limita cu judeţul Ialomiţa, relatează news.ro.

La fața locului au ajuns mai multe echipale de ambulanțe. Acestea acordă primul ajutor răniților, după care îi vor transporta la spital.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Buzău, la ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zonă este blocată.

Un alt accident a avut loc pe Valea Oltului

Un alt accident rutier a avut loc, luni dimineața, pe Valea Oltului. O mașină s-a lovit frontal într-un TIR. În urma impactului două persoane au fost grav rănite. În plus, circulația pe DN7 este blocată.

Ciitește și: Accident pe Valea Oltului: O mașină s-a izbit într-un TIR. Două persoane în stare gravă

Accidentul a avut loc pe Valea Oltului, în zona localităţii Dăeşti, județul Vâlcea. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal într-un TIR. Două persoane au fost duse în stare gravă la spital.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top