Connect with us
Un accident cu două microbuze s-a produs în județul Mehedinți, pe DN 6, între Strehaia și Butoiești. Cel puțin doi oameni au murit.

Știri

Accident cu două microbuze în Mehedinți, pe DN 6: 2 morți și 15 răniți

Un accident groaznic s-a produs vineri dimineață în Mehedinți, pe DN6, între localitățile Strehaia și Butoiești.

Două microbuze s-au ciocnit, iar 2 oameni au murit și 15 au fost răniți și duși la spital. Unul dintre microbuze venea din Italia și aducea înapoi acasă 9 români plecați la muncă. Cel de-al doilea venea din direcția Craiova și se îndrepta către Drobeta Turnu Severin.

Accident de mirobuz în Mehedinți – Un șofer ar fi adormit la volan

Citește și: ULTIMA ORĂ! Grav accident pe Autostrada Soarelui!

Conform corespondentului Antena 3, unul dintre șoferi ar fi adormit la volan, cauzând accidentul. Impactul a fost frontal, deosebit de violent. Se pare că unul dintre morți ar fi unul dintre cei doi șoferi.

Citește și: Teleorman: Accident cu doi morți pe drumul dintre Măldăeni și Mihăești

Planul roșu de intervenție a fost declanșat de autorități.  Cinci dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, iar ceilaţi zece la spitalul din Filiaşi.

Patru dintre victimele rănite au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Patru echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și patru cu apă și spumă au fost trimise la fața locului. Au venit și șase salvări de la Serviciul Județean de Ambulanță.

 

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul s-a produs după ce unul din microbuze a pătruns pe contrasens.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top