Știri

Accident cumplit in Taiwan – 26 de morti

Un accident incredibil a avut loc in Taiwan. Un autobuz a luat foc provocand moartea a 26 de persoane, scrie media locala. Conform Agentiei Nationale de Stiri din Taiwan (CNA), incidentul s-a produs in jurul orei 13:00 ora locala. Incendiul a durat 30 de minute, iar, pentru moment, nu se cunosc cauzele care au dus la acest incident.

Media locala vorbeste despre moartea a 26 de persoane, dupa cum urmeaza: 16 femeie si 8 barbati, cu tot cu soferul autobuzului si un ghid turistic. Cei care au murit in acest accident au fost turisti care vizitau Taiwanul, potrivit China Xinhua News. Niciunul din cei care se aflau in autobuz nu a supravietuit, mai scrie aceeasi sursa.

Update: Accident de tren in Italia. 23 de morti si 50 de raniti. Cauza tragediei

Accidente pe Autostrada Soarelui. Mai multe caramboluri au avut loc pe A2

Agentia de turism poate fi chemata in instanta deoarece este direct raspunzatoare de vietile persoanelor care au murit in accident. Autoritatile din Taiwan vor deschide dosar penal in urma acestui accident bizar.

Din imaginile prezentata de China Xinhua News, autobuzul a intrat intr-un gard de fier de la marginea soselei, moment in care focul a izbucnit. Din informatiile oferite de agentia de turism care operationa calatoria, masina era in stare perfecta de functionare.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More