Connect with us
Accident în Chevereşu Mare: Un mort şi patru răniţi

Știri

Accident în Chevereşu Mare: Un mort şi patru răniţi

Un accident rutier, în care au fost implicate trei autoturisme, soldat cu o persoană decedată şi alte patru rănite, s-a produs, sâmbătă, pe DJ 592, în apropiere de Chevereşu Mare.

„Sunt cinci victime, din care una decedată, de sex feminin. Celelalte patru victime au fost transportate la spital. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ şi zece subofiţeri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Potrivit IPJ Timiş, accidentul a fost cauzat de neadaptarea autoturismului la condiţiile de drum, fapt pentru care o maşină a derapat şi a intrat în coliziune cu o alta care circula regulamentar.

„Un bărbat de 29 de ani a condus un autoturism pe DJ 592, dinspre Timişoara spre Chevereşu Mare, iar la un moment dat a intrat în derapaj, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani. În urma impactului au rezultat cinci victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

Printre victime s-a aflat şi o femeie de 28 de ani, care a decedat, fiind pasageră în autoturismul care a intrat în derapaj, dar şi şoferul de 29 de ani, care a fost rănit grav. De asemenea, alte trei persoane, mamă, tată şi copil, cu vârste între şapte şi 47 de ani, au ajuns la spital, fiind rănite uşor. Toţi trei se aflau în autoturismul care circula regulamentar.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Accident şi în judeţul Argeş

Patru oameni au fost răniţi, sâmbătă, în urma unui accident rutier produs pe DN 7C, în zona localităţii argeşene Merişani, circulaţia între municipiile Piteşti şi Curtea de Argeş fiind blocată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, din primele cercetări a reieşit că şoferul unui autoturism care se deplasa către Curtea de Argeş a pierdut controlul volanului într-o zonă în care şoseaua este în linie dreaptă, pătrunzând pe contrasens, unde a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus. După primul impact, cele două autoturisme au fost lovite de un al treilea, care circula spre Piteşti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, a anunţat că în urma accidentului au fost rănite patru persoane, doi bărbaţi şi două femei.

Conform aceleiaşi surse, toate victimele erau conştiente la sosirea echipelor de salvare. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a două persoane, un bărbat şi o femeie.

Circulaţia între Piteşti şi Curtea de Argeş a fost blocată până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare.

Citeşte şi: Ninsorile au dat traficul peste cap. Starea drumurilor, sâmbătă dimineaţa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top