Știri

Accident de microbuz lângă Bârlad, în apropiere de o mănăstire

Un grav accident de microbuz s-a petrecut în apropiere Bârlad, județul Vaslui. Trei persoane au ajuns la spital, după ce autovehiculul în care se aflau s-a răsturnat, chiar în apropiere de o mănăstire.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul a avut loc pe DJ 243 Pogana – Bârlad, după ce şoferul microbuzului, un bărbat de 48 de ani, a pierdut controlul volanului, pe un sector de drum în pantă, din cauza vitezei, şoseau fiind acoperită cu apă. Microbuzul a derapat şi a ieşit de pe şosea, răsturnându-se pe câmpul din apropierea drumului.

Citește și: Un autocar a luat foc între Reșița și Caransebeș. Clipe dramatice pentru 17 oameni

”În urma accidentului, trei persoane aflate în autovehicul au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul de Urgenţă Bârlad. Celelalte patru persoane aflate în maşină nu au dorit să fie transportate la unitatea medicală”, a declarat, vineri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă.

Microbuzul implicat în accident fusese închiriat de către pasageri pentru a merge la o mănăstire din apropiere de municipiul Bârlad.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More