Connect with us
Accident de tramvai în București. O femeie și-a pierdut ambele picioare

Știri

Accident de tramvai în București, pe 12 mai. O femeie și-a pierdut ambele picioare

Accident deosebit de grav în această dimineață în Capitală. Un tramvai i-a secționat ambele picioare unei femei în vârstă de 37 de ani.

UPDATE 12.15. Femeia accidentată ar fi vorbit la telefon și nu a fost atentă la tramvaiul care se apropia. Vatmanul a declarat că victima nu s-a asigurat.

Incidentul s-a produs în zona Bulevardul Constantin Brâncoveanu, lângă gura de metrou.

Martorii au sunat imediat la numărul de urgență 112. La fața locului s-a deplasat o ambulanță cu medic, iar victima a fost preluată de ambulanța Smurs și dusă la Spitalul Bagdasar Arseni.

Femeia în vârstă de 37 ani are fracturi deschise la nivelul membrelor inferioare, potrivit datelor furnizate de către Serviciul de Ambulanță București Ilfov. S-a început, de asemenea, o anchetă pentru a se stabili cine se face vinovat de acest accident.

Te-ar putea interesa și: Un autocar cu 50 de pasageri a fost cuprins de flăcări, în Pasul Gutâi

Incendiu în Pasul Gutâi pe 12 mai 2018. Aproximativ 50 de persoane s-au autoevacuat, sâmbătă, dintr-un autocar aflat în Pasul Gutâi, judeţul Maramureş, la bordul căruia a izbucnit un incendiu, nefiind înregistrate victime.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi, a declarat că la locul incendiului au intervenit două autospeciale ale Detaşamentului Sighet.

Citește și: Incendiu în Sectorul 3 din București! Două mașini au luat foc

„Se pare că este vorba despre un grup de pelerini aflaţi în autocar. Un incendiu a izbucnit la bordul unui autocar aflat pe DN 18, în Pasul Gutâi, la coborâre spre Mara dinspre Baia Mare, iar cele aproximativ 50 de persoane s-au autoevacuat. Nu s-a înregistrat nicio victimă, nimeni nu a fost rănit.

Citește și: Brașov: Accident grav între Ungra și Dăișoara, cu mai multe victime. Cine a produs tragedia

La locul incendiului au intervenit două autospeciale ale Detaşamentului Sighet. Se pare că este vorba despre un grup de pelerini aflaţi în autocar”, a spus Alexa Gonczi.”, a spus Alexa Gonczi, potrivit mediafax.ro.

Din fericire, oamenii au reușit să se salveze singuri.

Cauzele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită de pompierii de la ISU Maramureş.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top