Connect with us

Știri

Accident deosebit de grav la Bucov, pe DN1B

Accident deosebit de grav în această pe DN1B. Imaginile de la locul accidentului sunt terifinate și i-au șocat până și pe polițiști. Patru persoane au fost rănite, în această dimineaţă, în urma unui grav accident rutier petrecut pe DN1B, în zona localităţii Bucov.

UPDATE  O persoană din primul și 3 din al doilea auto au fost fi rănite în impact, trei victime fiind transportate la spital.

Este vorba despre două femei, de 39 și respectiv 46 de ani, dar și un bărbat de 52 de ani. Toate trei victimele au suferit traumatisme cranio-cerebrale, dar și multimple traumatisme la nivelul membrelor sau toracelui.

Două maşini, în care se aflau, din primele informaţii, patru persoane, s-au ciocnit violent, traficul fiind restricţionat pe câte o bandă pe fiecare sens, de lângă axul drumului. Din primele informații, patru persoane implicate în accident, trei sunt încarcerate, dar conștiente.

În accident au fost implicate mai multe victime

Conform IJP Prahova, o maşină care care circula dinspre Ploieşti nu ar fi acordat prioritate unui alt autotirism care circula din sens opus, către Ploieşti, în momentul în care a încercat să vireze la stânga, către Pleaşa).

O persoană din primul şi trei din al doilea autoturism au fost rănite, două rămânând încarcerate.

ISU Prahova a trimis la faţa locului un echipaj de pompieri, pentru asigurarea zonei, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă Smurd. Trei persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Traficul în zona accidentului a fost oprit iar circulația a fost reluată după aproximativ o oră.

Citește și Galați: Fetiță accidentată mortal, după ce a fost lovită de un șofer care avea permisul suspendat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top