Connect with us
Un accident feroviar a avut loc în stația CFR Bârsești din județul Gorj. Un bărbat a murit după ce două locomotive s-au ciocnit pe calea ferată.

Știri

Accident feroviar în Gorj. Două locomotive s-au ciocnit la Bârsești

Un accident feroviar s-a produs în stația CFR Bârsești din județul Gorj. Două locomotive s-au ciocnit pe o cale ferată industrială, iar unul dintre mecanici a murit.

Accidentul s-a petrecut marți după-amiază. Conform anchetatorilor, una dintre locomotive a intrat în coliziune cu cealaltă, care era staționată.

„Mecanicii făceau manevre de alipire a două locomotive, la garnitură și s-au ciocnit. Era câte o persoană în fiecare locomotivă. Una dintre acestea, în urma loviturilor, a decedat, iar cealaltă este rănită. La fața locului au fost trimise echipaje SMURD, de descarcerare și de stins incendii”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj.

Accident feroviar în Gorj. Victimele sunt angajați ai companiei CFR Marfă

Potrivit primelor informații, o locomotivă făcea manevre pentru a se cupla cu o garnitură de 20 de vagoane cu o locomotivă staționată. Din motive până acum necunoscute, locomotiva a venit cu viteză foarte mare, intrând în coliziune puternică cu cealaltă.

Citește și: Accident grav în gara Arad

În urma acestui accident feroviar, un bărbat de 49 de ani a murit, iar un altul de 53 de ani a fost rănit. Cei doi erau angajați ai companiei CFR Marfă.

Pe calea ferată pe care s-a petrecut incidentul, circulă doar trenuri marfar.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul, întocmind dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top