Connect with us
Un microbuz ce transporta 15 elevi s-a răsturnat pe raza satului Racoviţa din comuna Voineasa. Accidentul s-a produs în jurul orei 7:30 dimineața.

Știri

Accident grav în Olt : 3 copii au fost răniți

Un microbuz ce transporta 15 elevi s-a răsturnat pe raza satului Racoviţa din comuna Voineasa. Accidentul s-a produs în jurul orei 7:30 dimineața. Șoferul autovehiculului a derapat și s-a răsturnat pe carosabil. Elevii se îndreptatu către Balș unde urmau să ia parte la cursurile obișnuite unei zi de școală.

Accident grav în Olt: 3 fete au fost rănite dar situația lor e stabilă

Reprezentanții ISU Olt au emis Planul roșu de intervenție și s-au deplasat de urgență la locul accidentului. Patru echipaje SMURD, patru ambulanţe şi autospeciala ISU au fost trimise la fața locului pentru a oferi primele îngrijiri copiilor.

Din informațiile apărute până acum, cauza accidentului pare să fie viteza prea mare pentru condițiile grele în care se circula. Șoferul a pierdut controlul volanului și a răsturnat microbuzul. Carosabilul a fost rapid eliberat de autorități.

„În microbuz se aflau 17 persoane, trei fiind rănite. Este vorba de o tânără în vârstă de 15 ani, rănită mai grav, şi de alte două în vârstă de 16 ani, cu traumatisme multiple. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier major Alin Băsăşteanu.

Din ultimele rapoarte, cele trei fete sunt în afara oricărui pericol, dar voi mai petrece o zi sau două în spital pentru a-și reveni complet.

Citește și:Prognoza meteo 11-18 decembrie. Vine gerul, cu temperaturi de -10 grade în mijlocul zilei

Meteorologii avertizează conducătorii auto că vremea se va înrăutăți serios în zilele ce urmează și de aceea este nevoie de atenție sporită la volan.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top