Connect with us
Accident grav în Suceava. Șapte persoane au fost implicate într-un grav accident rutier petrecut în zona localității Dărmănești.

Știri

Accident grav în Suceava – cod roșu de intervenție

Accident grav în Suceava. Șapte persoane au fost implicate într-un grav accident rutier petrecut în zona localității Dărmănești. În coliziune au fost implicate un autoturism și un microbuz. Printre victime se află doi copii cu vârste de 14 și 16 ani.

Accident grav în Suceava – codul roșu de intervenție a fost aplicat

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu a explicat condițiile în care s-a produs accidentul: „Un autoturism circula, vineri, pe DN2 dinspre Suceava spre Rădăuţi. În zona localităţii Dărmăneşti şoferul maşinii a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi autoturismul a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un microbuz de transport persoane. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri.”

Citește și: Accident în Sibiu: Un microbuz și un autobuz s-au ciocnit din cauza zăpezii

La fața locului s-au deplasat cinci ambulanţe, două ale SAJ Suceava şi trei ambulanţe SMURD, dar şi două autospeciale cu accesorii de descarcerare.

Șase din cele șapte victime se aflau în microbuz. Răniții prezintă leziuni minore, dar au totuși nevoie de asistență medicală.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Astfel, polițiștii au întocmit numai un dosar penal pentru vătămare din culpă.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top