Connect with us

Știri

Accident în Sibiu: Un microbuz și un autobuz s-au ciocnit din cauza zăpezii

Accident în Sibiu. Un microbuz și un autobuz s-au ciocnit, vineri dimineață, pe o autostradă din apropierea Poliției Sibiu. Două persoane au fost rănite ușor. Traficul din oraș se desfășoară cu dificultate, din cauza zăpezii. Șoferii acuză autoritățile că nu au deszăpezit arterele din oraș.

Un microbuz s-a ciocnit cu un autobuz la intersecţia străzilor Milea şi Revoluţiei din municipiul Sibiu, informează Poliţia Judeţenă Sibiu. Două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, după ce au suferit răni ușoare.

”Pe fondul nepăstrăzii distanţei regulamentare un microbuz a intrat în coliziune uşoară cu un autobuz”, au precizat autoritățile.

Șoferii se plâng de starea drumurilor din Sibiu

Șoferii din Sibiu și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele sociale, afirmând că arterele principale din oraș nu au fost deszăpezite.

”Calea Cisnădiei., 7.20. Undeva acolo este strada, vă asigur!”, este comentariul ce însoţeşte una dintre fotografii, potrivit news.ro.

”Vasile Milea, o stradă principală!”, scrie un alt şofer care a postat o fotografie cu starea străzii respective, de la ora 05.30.

Citește și: Vremea provoacă haos în transporturile din Europa

Autoritățile nu au emis un comunicat privind operațiunile de deszăpezire din oraș, până la ora transmiterii acestei știri.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top