Connect with us
Accident grav în Vaslui. O cisternă cu 13 tone de gaz petrol lichefiat s-a răsturnat

Știri

Accident grav în Vaslui. O cisternă cu 13 tone de gaz petrol lichefiat s-a răsturnat

Accident grav în Vaslui. O cisternă încărcată cu 13 tone de gaz petrol lichefiat s-a răsturnat pe marginea drumului. Incidentul s-a produs după ce cisterna s-a desprins de capul motor. La fața locului au venit imediat mai multe echipaje ISU, pentru că exista pericolul de explozie.

„La fața locului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul secției de pompieri Huși și grupa operativă a inspectoratului. Ajunși la locul intervenției s-a constatat că nu sunt persoane încarcerate, nu există scurgeri de combustibil.”, a declarat Petru Iftene, purtător de cuvânt ISU Vaslui.

În urma incidentului, șoferul a reușit să iasă singur din cabină. Din fericire el a scăpat fără nicio zgârietură. Locul în care s-a produs accidentul este izolat și nu sunt case în apropiere.

Preț de câteva ore, traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate, pe o singură bandă. Ulterior, un utilaj a ridicat cisterna din sanț.

Un alt accident grav a avut loc în Arad. Trei TIR-uri s-au ciocnit pe centura Aradului. O persoană a murit şi două sunt rănite grav, iar traficul este blocat.

Trei automarfare s-au ciocnit, luni seară, pe centura Aradului parte din DN 7. Preț de zeci de minute traficul în zonă a fost blocat. În urma impactului, un bărbat aflat într-un TIR cu numere de Bulgaria a decedat, în timp ce alţi doi au fost răniţi grav.

Accidentul a avut loc la ieşirea din Arad spre Nădlac, pe centura parte din DN7. Două automarfare care circulau din sensuri opuse s-au ciocnit frontal violent, iar un al treilea TIR a lovit în spate una dintre remorcile implicate în prima coliziune.

Citește și: Accident pe Centura Capitalei. Două tiruri s-au ciocnit. Șase răniți

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, George Pleşca, s-a intervenit cu două autospeciale de descarcerare, întrucât cabinele automarfarelor au fost complet distruse. Un bărbat aflat într-un TIR cu numere de Bulgaria a decedat, iar alţi doi au fost răniţi grav şi transportaţi la Spitalul Judeţean Arad.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top