Connect with us
Accident grav la intrarea în Buzău dinspre Ploiești: un mort și trei răniți

Știri

Accident grav la intrarea în Buzău dinspre Ploiești: un mort și trei răniți

Accident grav în județul Buzău! Un copil de 13 ani a murit, iar trei tineri au fost răniţi într-un accident petrecut, duminică dimineaţă, pe DN 2 E 85, la intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploieşti, şoferul autoturismului fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, informează news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Doiniţa Mihalache, accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 3.30, pe DN 2 E 85, la intrare în Buzău.

Un şofer de 23 de ani, din localitatea Florica, circula dinspre Urziceni către Buzău, iar la un moment dat, a scăpat maşina de sub control, a intrat pe contrasens, a traversat incinta unei reprezentanţe auto din zonă, unde a distrus un panou publicitar de mari dimensiuni, dar şi gardul proprietăţii. În cele din urmă, autoturismul s-a oprit în incinta unei staţii peco din zonă.

În urma accidentului, un băiat de 13 ani care se afla în maşină a murit, iar şoferul şi doi pasageri, în vârstă de 20 de ani, au fost grav răniţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform Poliţiei, şoferul care a provocat accidentul era sub influenţa alcoolului, etilotestul indicând o alcoolemie de 0, 56 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar pentru ucidere din culpă şi vătămare din culpă şi continuă cercetările.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top