Connect with us
Accident groaznic la Mihailesti, unde a explodat un TIR cu 800 de butelii

Știri

ACCIDENT GROAZNIC la Mihailesti: A EXPLODAT un TIR cu 800 de butelii I VIDEO

Mihailesti pare un loc blestemat. Dupa explozia din 2004, cand un camion care transporta 20 de tone de azotat de amoniu a explodat dupa ce anterior fusese implicat intr-un accident rutier, in aceasta dimineata localnicii au fost zguduiti de alte explozii infioratoare. Au urmat momente incredibile, care au facut ocolul principalelor jurnale de stiri.

Din cauza unui TIR cu butelii care a luat foc din senin, zona a fost evacuata pe o raza de 500 de metri, conform digi24.ro. Evenimentul a fortat autoritatile sa intrerupa imediat traficul rutier in localitatea din judetul Buzau. La ultima actualizare, pompierii preluasera controlul situatiei, dupa ce isi unisera eforturile pentru a uda buteliile si pentru a evita ca acestea sa se reaprinda si sa explodeze.

Se pare ca respectivul camion care transporta buteliile a avut o pana de cauciuc, iar cand se schimba roata, a izbucnit incendiul. Din fericire, nu au fost inregistrate victime, dar la un moment dat persoanele care locuiesc in zona au fost evacuate.

Citeste si: Tragedie in sport! Pilotul Luis Salom a murit in timpul unui antrenament VIDEO

Un martor al accidentului in care a murit Dan Condrea face declaratii explozive

Cinci masini de pompieri au intervenit pentru a limita efectele teribilei explozii. Din primele cercetari, se pare ca incendiul a izbucnit in partea din spate a incarcaturii, la anvelopele camionului. Acest eveniment i-a facut pe localnici sa isi aminteasca de explozia din 2004, in urma careia o parte a soselei a fost distrusa.

Suflul deflagratiei a fost atat de puternic atunci, incat a produs un crater cu adancimea de 6,5 metri si cu diametrul de 21 metri. Bucati de metal erau aruncate pe o raza de 200 de metri si afectau acoperisurile caselor din zona. Cei implicati in transportul si livrarea azotatului de amoniu – Ionel Ionut Neagoe, administratorul Ney Transport SRL, Mihai Guna, patronul Mihtrans SRL si Ion Gherghe, fost director al combinatului Doljchim din Craiova – au primit patru ani de inchisoare in urma tragicului eveniment in care au murit 18 oameni.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2016-06-10T17:33:00+03:00 at 17:33

    bine ca nu s-a intamplat ca in 2004 atunci cand au murit oameni unii fara membre chiar adica maini sau picioare groaznic teribil ce a fost atunci

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top