Connect with us

Știri

Accident în Băicoi pe 9 octombrie. Două persoane au murit pe loc, cine sunt victimele

Accident deosebit de grav în județul Prahova, marți dimineața. Două femei au murit, marţi dimineaţa, în urma unui accident care a avut loc pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe raza localităţii Băicoi, judeţul Prahova.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială şi un echipaj SMZRD de la Garda de Intervenţie Băicoi, o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul 1 Ploieşti şi un echipaj SMURD şi un altul de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul 2 Ploieşti.

Citește și: Grav accident de circulație! 20 de persoane au murit pe loc, după ce limuzina în care se aflau s-a oprit într-o râpă

În accidentul rutier au fost implicate şase persoane, două dintre acestea decedând, fiind vorba de o femeie de 45 de ani şi o alta de 73 de ani.

Citește și: Sibiu: Accident în Târnava pe 8 octombrie. Trei persoane au ajuns la spital. Cine sunt victimele

Potrivit IPJ Prahova, din primele cercetări, cauza probabilă a accidentului este nepăstrarea distanţei în mers.

Traficul s-a reluat în condiţii normale pe DN1 Ploieşti – Braşov, la Băicoi, unde marţi dimineaţa a avut loc un accident în care două persoane au murit, iar o alta a fost rănită, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

Luni, 8 octombrie, un bărbat a murit, iar o gravidă şi un copil au fost răniţi, luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut pe DN 22 Tulcea-Bucureşti, în localitatea Ciucurova.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), accidentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei, maşina, condusă de un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a ieşind de pe carosabil şi oprindu-se într-un gard. În autoturism se mai aflau o femeie, de 24 de ani, şi un băiat, de 3 ani.

Femeia și copilul au fost transferați la Spitalul Județean din municipiul Tulcea

„În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din auto şi decesul conducătorului auto. Conducătorul auto deţinea permis de conducere. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Dumitru Vâlcu, a precizat pentru AGERPRES că în prezent femeia şi copilul se află în investigaţii medicale în Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Tulcea.

În funcţie de rezultatele acestor investigaţii se va decide dacă cei doi pacienţi vor rămâne internaţi la Tulcea sau vor fi transportaţi la o altă unitate medicală din ţară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top