Connect with us
Accident în Bârlad, miercuri după-amiază. Două persoane au fost rănite, după ce o ambulanță a fost lovită în plin de o mașină.

Știri

Accident în Bârlad: O ambulanță, lovită în plin într-o intersecție

Un accident de ambulanță s-a produs miercuri după-amiază în Bârlad. O salvare a fost lovită în plin într-o intersecție și s-a răsturnat pe bulevardul principal din oraș.

Două persoane au fost rănite în urma accidentului. șoferul și asistenta. Femeia a fost dusă de urgență la spital. Potrivit primelor informații, ambulana a fost lovită în intersecție de o mașină marca BMW, condusă de un tânăr din Bârlad.

”Autosanitara, aflată în misiune, predase un pacient la spital şi se îndrepta spre staţia din Podu Turcului, judeţul Bacău. Asistenta medicală a fost diagnosticată cu o contuzie de umăr, fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Bârlad.

Citește și: București: Accident la Lujerului, între o ambulanță și o Dacia Logan

În ceea ce-l priveşte pe şofer, acesta a suferit un traumatism cranian, însă a refuzat transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat pentru News.ro managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Aurora Popa.

Autoritățile au demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii acestui accident.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top