Connect with us
Accident grav pe Valea Oltului. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal într-un TIR. două persoane sunt în stare gravă

Știri

Accident pe Valea Oltului: O mașină s-a izbit într-un TIR. Două persoane în stare gravă

Accident pe Valea Oltului. O mașină s-a lovit frontal într-un TIR. În urma impactului două persoane au fost grav rănite. În plus, circulația pe DN7 este blocată.

Accidentul a avut loc pe Valea Oltului, în zona localităţii Dăeşti, județul Vâlcea. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal într-un TIR. Două persoane au fost duse în stare gravă la spital.

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au declarat că autoturismul care se deplasa pe direcţia Sibiu-Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un TIR, potrivit mediafax.

Accident pe Valea Oltului: Două persoane sunt în stare gravă

În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au fost grav rănite. Acestea au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea.

„Cele două victime au fost transportate în stare gravă la spital. În acest moment, nu avem alte date despre starea lor, medicii evaluându-le rănile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Citește și: Accident în Vaslui: Un TIR încărcat cu obiecte sanitare s-a răsturnat

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac cercetări la faţa locului. Circulaţia rutieră este blocată, în zonă, cozile de autoturisme întinzându-se pe mai mulţi kilometri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top