Connect with us
Accident în Caraș - Severin, miercuri după-amiază. O cisternă s-a răsturnat pe DN 6, în județul Caraș-Severin, între localitatățile Teregova şi Domaşnea.

Știri

Accident in Caras – Severin. DN 6 blocat, din cauza unei cisterne

Accident în Caraș – Severin, miercuri, 23 noiembrie. O cisternă încărcată cu 24 de tone de bitum lichid s-a răsturnat pe DN 6,

Evenimentul rutier s-a produs între localităţile Teregova şi Domaşnea din judeţul Caraş- Severin.

Potrivit primelor informații, șoferul a suferit răni uşoare la mâini. Drumul național 6 a fost blocat în urma accident

Accident în Caraș – Severin. Echipajele de salvatori au intervenit!

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic” al judeţului Timiş, cisterna care transporta 24 de tone de bitum lichid, o substanţă uşor inflamabilă cu vapori toxici, s-a răsturnat miercuri dimineaţă.

Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanţă SMURD au intervenit.

Alături de ele și o autospecială pentru muncă operativă. De asemenea,  o autospecială destinată intervenţiei în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice şi radiologice şi pentru decontaminarea personalului de intervenţie s-au deplasat în zonă.

“Având în vedere faptul că cisterna transporta 24 tone bitum lichid – o substanţă uşor inflamabilă cu vapori toxici – la faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială CBRN, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru muncă operativă. S-au luat imediat măsuri de stabilire a unui perimetru de siguranţă şi de asigurare PSI”, transmite ISU Caraş-Severin.

Citește și: Accident în gara Arad, după ce o locomotivă a lovit o garnitură de cisterne cu motorină

“Pentru limitarea efectelor acestui eveniment au fost anunţate toate autorităţile cu atribuţii în gestionarea acestui tip de situaţii de urgenţă”, arată ISU Caraş-Severin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top