Connect with us
Accident în comuna Vinga. O șoferiță de 20 de ani a murit pe loc

Știri

Accident în comuna Vinga. O șoferiță de 20 de ani a murit pe loc

Grav accident în comuna Vinga. O şoferiţă în vârstă de 20 de ani a murit în urma unui accident petrecut, luni, pe DN 69 Arad – Timişoara, la ieşirea din comuna Vinga spre Orțișoara, după ce a efectuat o manevră de întoarce fără a se asigura. Maşina sa a fost lovită de un alt autoturism.

„Din primele cercetări a rezultat că tânăra şoferiţă, aflată la volanul unui autoturism înmatriculat în judeţul Arad, a efectuat o manevră de întoarcere spre Arad, fără să se asigure.

Autoturismul condus de ea a fost izbit în plin de un autoturism înmatriculat în Galaţi, care circula din direcţia Timişoara spre Arad”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Arad, agent şef adjunct Claudia Iuga.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, maior George Pleşca, a precizat că la faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Citește și: Accident spectaculos în Bragadiru! Ce alcoolemie avea șoferul
„Ajunşi la locul accidentului, membrii echipajului de descarcerare au găsit două victime. Una, femeia de 20 de ani, decedată – pe care au scos-o dintre fiarele contorsionate ale autoturismului.

Și o alta, bărbatul aflat la volanul autoturismului înmatriculat în judeţul Galaţi, care a suferit mai multe răni în urma accidentului şi care a fost transportat cu ambulanţa SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru a primi îngrijiri medicale”, a spus reprezentantul ISU Arad.

În zona producerii accidentului, traficul rutier a fost blocat câteva zeci de minute, până la finalizarea cercetărilor la faţa locului efectuate de poliţişti.

Foto: ziuadevest.ro.

Citește și: EXCLUSIV! Accident pe Autostrada A2, kilometrul 180

Te-ar putea interesa și: Accident în Baldovinești, județul Brăila. Mai multe persoane au avut de nevoie de îngrijiri medicale

Tot astăzi a avut loc un grac accident în Baldovinești, soldat cu opt răniți, la primele ore ale dimineții.

Opt victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila, în urma unui accident de circulaţie produs luni dimineaţă, între un autocar şi un autoturism, pe DN2B Brăila – Galaţi, potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.

„Accidentul s-a produs în afara localităţii Baldovineşti din judeţul Brăila şi nu a fost necesară activarea Planului Roşu. Autocarul este înmatriculat în Ucraina, iar în el se aflau 51 de persoane, între care doi şoferi”, a declarat lt. col. Stoian.

ISU a intervenit pentru descarcerarea a trei pasageri, iar în urma accidentului circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri pe DN2B Brăila – Galaţi. Citește continuarea AICI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top