Connect with us
Accident în Italia, în localitatea Varmo. Doi tineri români au murit și alți trei au fost grav răniți, după coliziunea a două mașini.

Știri

Accident în Italia: Doi români au murit, alți trei, în stare gravă

Doi tineri români și-au găsit sfârșitul într-un accident rutier tragic, produs în partea de nord-est a Italiei, au anunțat autoritățile din Peninsulă. De asemenea, alți trei sunt în stare gravă.

Potrivit presei italiene, un autoturism BMW, la bordul căruia se aflau cinci băieţi, s-a izbit de un VW Golf, în care se afla o persoană, un cetățean italian în vârstă de 53 de ani.

Martorii susţin că, ajuns în fața unui blocaj rutier organizat de carabinieri, care îi cerea să oprească, șoferul BMW-ului a accelerat brusc și a pierdut controlul volanului, lovindu-se puternic de Golf.

Cei doi tineri români aveau 19, respectiv 21 de ani. Ei și-au pierdut viața pe loc în incidentul produs în localitatea Varmo, situată în regiunea Friuli-Veneţia Giulia (nord-estul Italiei).

Poliția din localitate au demarat cercetări pentru a descoperi care este motivul care i-a determinat pe pasagerii mașinii în care se aflau cei doi români să încerce să fugă de controlul carabinierilor.

Citește și: Accident în Anglia: Cinci români au murit. Cine sunt victimele

 

1 Comment

1 Comment

  1. Victor Goliac

    2017-05-29T18:46:27+03:00 at 18:46

    D. Trump este corect !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top