Connect with us
Traficul în zona localității Hosman din județul Sibiu este blocat de un accident rutier care a implicat patru autoturisme.

Știri

Accident în Sibiu : 4 mașini implicate

Traficul în zona localității Hosman din județul Sibiu este blocat de un accident care a implicat 4 autoturisme. Coliziunea a avut loc pe drumul județean care face legătura între Sibiu și Agnita. În urma accidentului, 3 persoane au fost rănite.

Accident în Sibiu : 3 persoane rănite

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au fost înstiințați de producerea accidentului și s-au deplasat în teritoriu în cel mai scurt timp.

Purtătorul de cuvânt, Elena Welter a comentat cele întâmplate:”Un autoturism condus către Sibiu a derapat şi a lovit două autoturisme din sens opus. La rândul său, acesta a fost lovit de o altă maşină care circula din aceeaşi direcţie, iar şoferul nu a reuşit să frâneze la timp din cauza poleiului.” Aceeași sursă confirmă faptul că, actualmente, drumul este complet blocat.

Citește și: Accident grav în Olt : 3 copii au fost răniți

Conducătorilor auto le este sugerat să abordeze rute ocolitoare pentru a nu fi supuși la un timp destul de îndelungat de așteptare.

Potrivit informațiilor apărute până la această oră, cele 3 persoane rănite sunt în afara oricărui pericol.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top