Știri

Accident în Sibiu-trafic blocat pe DN14 Sibiu

Accident în Sibiu. Traficul rutier pe tronsonul Sighișoara-Sibiu al drumului DN14 a fost întrerupt după ce două autoturisme s-au ciocnit grav. În urma impactului, unul din șoferi a rămas blocat în mașină. Din informațiile apărute până acum, se pare ca încă o persoană ar fi suferit leziuni a căror gravitate nu a fost încă stabilită.

Accident în Sibiu cauzat de viteza prea mare

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Sibiu, Elena Welter a confirmat accidentul precum și blocajul rutier ce i-a urmat. Ciocnirea care s-a produs în zona localităților Șura Mare-Slimnic a implicat două autovehicule care se deplasau în sensuri opuse.

Aceeași Elena Welter a explicat că cea mai probabilă cauză a accidentului ar fi viteza neadaptată la condițiile carosabilului. În același comunicat, purtătorul de cuvânt solicită conducătorilor auto care intenționează să tranziteze DN14 să acceseze rute ocolitoare. Actualmente, situația este incertă, iar eliberarea drumului va mai dura probabil câteva ore.

Citește și:Un tânăr fotbalist român A MURIT într-un accident rutier cumplit

La fața locului s-au deplasat și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu. Potrivit informațiilor eliberate de aceștia două persoane au suferit răni și contuzii, dar starea lor este încă necunoscută.

Share
Scris de
George Vintilă

Acest site foloseste cookies.

Read More