Connect with us
Accident în Câineni, Valea Oltului, între un TIR și două autoturisme. Traficul pe DN7 a fost blocat

Știri

Accident în Câineni, Valea Oltului, între un TIR și două autoturisme. Traficul pe DN7 a fost blocat

Accident în Câineni, pe Valea Oltului. Traficul rutier pe DN7 (Valea Oltului) a fost blocat în urma unui accident rutier produs marţi după-amiază între un TIR şi două autoturisme. Trei persoane au fost rănite, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Persoanele rănite sunt conştiente, au precizat sursele citate.

Accidentul s-a produs pe DN7 la kilometrul 230 iar autotrenul implicat blochează drumul pe ambele sensuri de mers.

„Se pare că un TIR care se deplasa pe sensul Râmnicu Vâlcea – Sibiu a derapat într-o curbă, acroşând un autoturism ce se deplasa pe sens opus, după care o altă maşină ar fi intrat sub TIR. Traficul este blocat”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Te-ar putea interesa și: OLT: Accident în Redea – Trei oameni au murit

Un accident grav a avut loc în localitatea Redea din județul Olt, marți, la orele prânzului.

Citește și: Accident de tramvai în București, pe 12 mai. O femeie și-a pierdut ambele picioare

Trei persoane au murit şi două au fost rănite în urma unui accident rutier produs marţi în localitatea Redea, la faţa locului intervenind şi un elicopter SMURD care va transporta unul dintre răniţi, un băiat de 12 ani, la un spital din Craiova, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Citește și: OLT: Accident în Redea – Trei oameni au murit

Toate cele cinci victime se aflau într-un autoturism, un taximetru, care a lovit un stâlp de la intrarea în comuna Redea.

Trei bărbaţi au murit, iar o femeie şi un copil de 12 ani au fost răniţi.

Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD şi va fi transportat la un spital din Craiova, iar femeia, conştientă, va fi transportată la spitalul Municipal Caracal.

„Un autoturism în care se aflau cinci persoane a fost implicat într-un accident. Două dintre persoanele din maşină au rămas încarcerate. Acţionează o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă.

A intervenit şi elicopterul SMURD Craiova care a preluat copilul spre a-l trasnsporta la un spital din Craiova. Sunt trei persoane decedate, trei bărbaţi. al doilea rănit este o femeie”, a precizat Băsăşteanu.

Foto: ISU București Ilfov

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top