Știri

Accident între un microbuz și un autoturism în Vâlcea

Un alt accident a avut loc în urmă cu puțin timp. Două persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau s-a lovit frontal cu un microbuz la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Accidentul rutier s-a produs duminică, pe DN 7, la sensul giratoriu de la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea, peste pod. Microbuzul era plin cu 16 pasageri. Şoferul unui autoturism a intrat în depăşire neregulamentară, după cum reiese din primele verificări şi s-a ciocnit cu un microbuz care venea din sens opus.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Sandra Bălteanu, autoturismul a efectuat o depăşire neregulamentară şi a lovit frontal microbuzul.

„Un autoturism care se deplasa pe sensul Piteşti – Sibiu s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune frontală cu un microbuz care venea din sens opus. Au rezultat două victime, şoferul autoturismului şi pasagerul din dreapta sa. În microbuz se aflau 16 persoane care nu au dorit transportul la spital”, a precizat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Traficul în zonă a fost blocat timp de câteva zeci de minute pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea – Piteşti.

Circulaţia a fost reluată pe DN 17, la Poiana Stampei, unde s-a răsturnat un microbuz

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 17, în localitatea Poiana Stampei, judeţul Suceava, unde a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, valorile de trafic sunt în limite normale la această oră.

Circulaţia rutieră s-a desfăşurat pe un fir, duminică, pe DN 17, în judeţul Suceava, după ce un microbuz s-a răsturnat pe raza comunei Poiana Stampei.

Citește și Accident grav în Constanța. Trei copii au fost transportați la spital

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, trei dintre cele zece persoane aflate în microbuz au fost transportate la spital cu răni uşoare.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţa că pe DN 17, în localitatea Poiana Stampei, şoferul unui microbuz în care se aflau nouă pasageri a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi s-a răsturnat pe sensul de mers Bistriţa – Poiana Stampei.

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More