Știri

Alina Bica a fost bătută. Când s-a întâmplat totul

Un lucru greu de imaginat a ieșit la iveală astăzi. Avocatul Alina Vicol a vorbit despre agresiunea îndreptată împotriva Alinei Bica, după ce a plecat din România. Laura Vicol a vorbit despre momentele grele prin care a trecut fosta șefă DIICOT.

”Spun doar atât, nu a fost tâlhărită, nu i s-a furat nimic, a fost călcată în picioare cu bestialitate într-o parcare. A spus că nu vrea să aibă soarta lui Crivăț. Este halucinant, dar este adevărat.

Trăim într-o țară unde câteodată nu dorim să vedem lucrurile care se întâmplă. Anul trecut s-a întâmplat. Nu pot spune unde, pentru că nu am acordul doamnei Bica. La un moment dat, poate va vorbi, pentru că are multe de spus. Au fost mai multe persoane care au bătut-o, nu cunoștea pe nimeni.” a spus avocata Alina Vicol, la Antena 3.

Alina Bica a stat imobilizată la pat

Avocatul Alinei Bica a declarat că aceasta a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare.

”Nu a plecat niciodată cu gândul de a nu se întoarce. După bătaie pe care a primit-o în parcare, a plecat în Costa Rica, unde a stat imobilizată la pat. Acel accident era, de fapt, bătaia din parcare. Au fost niște lovituri… o femeie de 50 de kilograme vă dați seama cum a suportat și rezistat. A fost pusă pe jos și lovită cu picioarele. Se punea problema unei intervenții la coloană” a mai explicat avocata.

Judecătorii Instanței Supreme au declarat-o nevinovată pe fosta șefă a procurorilor DIICOT, într-un răsunător scandal de corupție, legat de despagubiriile uriașe primite de omul de afaceri Gheorghe Stelian.

Citește și Fostul președinte al ANAF, Șerban Pop, și Alina Bica au fost dați în urmărire generală de Poliția Română

Citește și Alina Bica a fost achitată în dosarul cu Horia Simu. Omul de afaceri a primit 4 ani de închisoare cu executare

În același dosar, omul de afaceri Dorin Cocoș a fost condamnat pentru trafic de influență și va trebui să dea statului 10 milioane de euro. El a primit o condamnare de 2 ani si 4 luni de închisoare pentru trafic de influență, însă această pedeapsă se contopește cu vechea condamnare.

Astfel, se stabilește pedeapsa finală de 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare, cu executare. De asemenea, i se va confisca suma de 10 milioane de euro.

Acest articol a fost actualizat la: 2018-07-01T15:47:57+03:00 15:47

Vezi comentarii

  • Or fi fost amaratii aia care inca asteapta sa-si ia banii de la ANRP. Bunicii au murit, parintii si ei, iar nepotii se uita cum dau astia tunuri si nu patesc mare lucru !

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More