Connect with us
Revista presei 5 noiembrie

Știri

Accident pe A2. Una dintre victimele de la Spitalul Floreasca a murit

Un accident pe A2 produs în această dimineaţă a alertat autorităţile. Pe drumul înceţoşat spre mare, la un moment dat s-au auzit mai multe frâne, ţipete şi ciocniri. Carambolul produs a provocat moartea a 4 persoane, iar alte 60 au fost rănite şi transportate la unităţi medicale din apropiere; 41 dintre victime au ajuns în Capitală. 5 dintre răniţi ar putea fi externaţi deoarece se află în stare bună. Una dintre persoane a murit în această seară la Spitalul Floreasca.

UPDATE, ora 19:42: Una dintre victimele accidentului de pe autostrada A2 a murit la Spitalul Floreasca. Este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani, care a suferit un stop cardio-respirator.

Este vorba despre cinci persoane adulte internate la Spitalul Universitar, doi bărbaţi şi trei femei, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Leonard Grecescu pentru Digi 24.

La Spitalul Floreasca sunt în acest moment şase răniţi, dintre care doi în stare gravă. Unul din ei se află la Terapie Intensivă, iar altul a fost operat deja.

La Spitalul Bagdasar Arseni se află 7 persoane adulte şi doi copii. Trei dintre răniţi au refuzat internarea, iar ceilalţi sunt în continuare evaluaţi de medici. La Spitalul Pantelimon se găsesc cinci răniţi, iar la Elias sunt internate alte patru persoane. Trei dintre victimele accidentului au fost duse la un alt spital din Capitală, la Sf. Ioan, informează news.ro.

Ceilalţi răniţi se află la Spitalul din Lehliu Gară, însă dacă rezultatele examinărilor medicale nu vor fi bune, vor fi transportaţi în Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: 2 persoane rănite în accidentul de pe autostradă în stare gravă

Dosar penal pentru accidentul în lanţ

Accidentul în lanţ care a avut loc în această dimineaţă a ajuns pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară: „A fost înregistrat dosarul penal, iar din primele date rezultă că încadrarea probabilă este de ucidere din culpă și vătămare corporală, având în vedere victimele.

Nu e ușor cu încadrarea pentru că sunt foarte multe persoane vătămate, în diferite situații medicale, care pot evolua pe parcurs. Poate că va fi cu încadrare pe formă agravată, având în vedere numărul victimelor”, a declarat Liliana Bănescu, prim procuror în cadrul Parchetului pentru Agerpres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top