Connect with us
Un accident s-a produs pe Autostrada Soarelui, in apropiere de localitatea Fundulea din Judetul Calarasi, dupa ce un camion s-a rasturnat.

Știri

Update. Accident pe Autostrada Soarelui, in apropiere de Fundulea. Trafic reluat dupa sapte ore

Accident pe Autostrada Soarelui, sambata! Doi oameni au fost raniti dupa ce un camion s-a rasturant pe A2, in apropiere de localitatea Fundulea.

Update, 20.33: Traficul rutier a fost relua pe Autostrada A2, in ambele sensuri, la aproape sapte ore dupa accidentul in care un camion care circula dinspre Bucuresti s-a rasturnat peste un autoturism aflat pe sensul opus, la kilometrul 33, in dreptul localitatii Fundulea.

Update, 17.35: Politistii recomanda soferilor si folosirea unei alte rute, respectiv Şoseaua Colentina-Afumati-Urziceni-Slobozia, pentru a nu crea ambuteiaje la iesirea din Capitala.

Totodata, Centrul Infotrafic informeaza ca circulatia rutiera pe sensul catre Lehliu al DN3 Bucuresti -Calarasi se desfasoara cu dificultate, in coloana, pe raza judetului Ilfov. Pe acest tronson s-au format coloane foarte mari de autovehicule, precizeaza politistii.

Update, 15.04: Traficul este blocat si la aceasta ora pe A2. Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU a declarat ca circulatia va ramane intrerupta, intrucat va ajunge greu un utilaj care sa indeparteze camionul de pe sosea. Salvatorii au demarat operatiunea de descarcerare in cazul unui ranit.

Operaţiunea ISU, de descarcere, nu va mai dura mult, dar traficul va fi blocat în continuare deoarece va ajunge foarte greu un utilaj care să îndepărteze camionul de pe şosea.

Stire initiala

Conform primelor informatii, un camion incarcat cu cereale, care mergea spre Constanta, s-a rasturnat peste balustrada dintre cele doua sensuri de mers.

Incidentul rutier a avut loc la kilometrul 33. Circulatia este blocata pe sensul catre Constanta si ingreunata pe sensul spre Bucuresti.

La locul accidentului au fost trimise un elicopter Smurd, doua ambulante, o autospeciala de descarcerare si un dou autospeciale de stingere.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autocamion incarcat cu cereale si un autoturism, circulatia pe sensul catre Constanta al autostrazii A2 este intrerupta la km 33, in zona localitatii Fundulea (judetul Calarasi).

Autocamionul, care circula pe sensul catre Capitala, s-a rasturnat peste parapetul care separa sensurile de mers si s-a izbit de un alt autoturism, ce se deplasa regulamentar.

Pe sensul catre Bucuresti, traficul se desfasoara ingreunat, pe o singura banda, iar pe sensul catre Constanta, circulatia este intrerupta, politistii rutieri deviand autovehiculele pe drumul vechi”, se arata intr-un comunicat al Centrului Infotrafic.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top