Connect with us
Accident rutier în Suceava. Un tânăr de 20 de ani, fără permis de conducere a cauzat un accident pe străzile municipiului Suceava.

Știri

Accident rutier în Suceava : bilanțul cuprinde 4 răniți

Accident rutier în Suceava. Un tânăr de 20 de ani, fără permis de conducere a cauzat un accident pe străzile municipiului Suceava. Conform poliției, acesta conducea autovehiculul pe contrasens. El a lovit bordura ceea ce a dus la pierderea controlului mașinii. Ca urmare, mașina a acroșat un alt vehicul staționar.

Accident rutier în Suceava : vinovatul a fugit de la fața locului

Tânărul șofer era originar din comuna suceveană, Frumosu. Conform Poliției Județene locale, șoferul era pe strada Al.Ghica când a pierdut controlul mașinii, cel mai probabil din cauza vitezei mult prea mari. În mașină mai erau 4 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani.

Doi dintre pasageri au fost răniți grav, în timp ce ceilalți doi au scăpat cu leziuni mai ușoare. Tânărul aflat la volan a fugit de la locul faptei la scurt timp de la accident. Totuși, el are șanse mici să scape de rigorile legii.

Citește și: Austria: Șase români răniți într-un accident rutier. Doi sunt în stare gravă

Polițiștii au deschis de urgență un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. În aceste condiții, vinovatul se expune inclusiv la ani de închisoare.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top