Connect with us
Accident în Vaslui. Un bărbat de 35 de ani din judeţul Vaslui, care se întorcea de la muncă din Germania, a murit într-un cumplit accident de circulaţie produs în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Știri

Accident în Vaslui. Un bărbat venit de la muncă din Germania a murit în fața soției

Accident în Vaslui. Un bărbat de 35 de ani din judeţul Vaslui, care se întorcea de la muncă din Germania, a murit într-un cumplit accident de circulaţie produs în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Acesta a oprit în localitatea Oprișița, acolo unde locuiește familia sa. Tânărul a coborat cu bagajele şi s-a grăbit să ajungă la soţia lui. Femeia îl aştepta pe sensul opus. Nu a mai apucat însă să ajungă la femeia care îl aştepta cu braţele deschise.

O maşină condusă de un tânăr de 19 ani, din localitatea vasluiană Poieneşti, care circula cu viteză dinspre Vaslui către Bacău, l-a izbit în plin. Bărbatul a fost târât zeci de metri şi s-a oprit apoi într-un şanţ, pe contrasens.

Accident în Vaslui șocant. Un bărbat venit de la muncă din Germania a murit în fața soției
Soferul şi pasagerul din dreapta, un tânăr de 20 de ani, au fost transportaţi la spital cu răni şi vânătai.

Medicii nu au putut face nimic pentru bărbat

Medicii SMURD veniți la fața locului nu au putut decât să constate decesul tânărului de 35 de ani. Toată familia îl aştepta pe tânăr acasă, de sărbători. Bărbatul avea două fetițe împreună cu soția sa și le adusese numeroase cadouri. Acesta lucra cu forme legale in Germania şi fusese acasa în luna august.

Acum, venise încărcat cu dulciuri şi cadouri pentru cei dragi. Toate s-au împrăştiat pe asfalt, sub privirile soției șocate.

Citește și: Doctorița Orsolya Benedek, dispărută de o săptămână, a fost găsită moartă

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs tragicul eveniment, fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top