Categorii Știri

Accident în Timiș. 3 persoane au murit. Ce s-a găsit în autoturism

Scene de groază în județul Timiș! Un autoturism a intrat azi noapte într-un cap de pod, între localitățile Giulvaz și Foieni. Din nefericire, 3 persoane au murit și alte două au fost rănite.

Accident în Timiș produs de un afacerist german

Șoferul autoturismului Mercedes ML, care a intrat în plin într-un cap de pod, este un cetățean german cunoscut pentru afacerile sale în domeniul agricol în zonă.

Prima ipoteză a producerii accidentului este viteza excesivă, însă autoritățile au luat în calcul și dificultățile pe care le-au întâmpinat șoferii din cauza vremii. Ceea ce au descoperit polițiștii ulterior face ca ancheta să nu fie închisă. Oamenii legii au aflat o sticlă de alcool pe jumătate goală și presupun că cei care se aflau în mașină au băut din ea.

CITEȘTE ȘI: Lucian Isar, soţul Alinei Gorghiu, implicat în accidentul de pe Valea Oltului, a fost transferat la Spitalul Floreasca

CITEȘTE ȘI: Accident de microbuz lângă Bârlad, în apropiere de o mănăstire

Șoferul transporta 5 bărbați, dintre care trei au murit. 2 au decedat pe loc, iar unul dintre ei a cedat după mai bine de 40 de minute de resuscitare. Autoturismul a derapat din cauza carosabilului umed și a vitezei foarte mari, a intrat în scheletul podului și a fost trântit în șantul de pe marginea șoselei.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More