Connect with us
Accidente pe A2. 17 mașini implicate și mai multe persoane rănite

Știri

Accidente pe A2. Peste 20 de persoane rănite. Un rănit, adus cu elicopterul la București

Accidente în lanț pe Autostrada Soarelui, în această dimineață. Într-unul dintre accidente au fost implicate 17 autoturisme. Accidentul s-a produs pe Autostrada Soarelui, la ieșirea către centura Capitalei.

Update, ora 10:03: Cinci răniți au fost transportați la spitalele din București.

Update, ora 9:40: Încă un accident s-a produs pe Autostrada Soarelui. Unul dintre răniți este în stare gravă și a fost adus cu elicopterul la București.

În urma acestor accidente mai multe persoae au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă trei dintre ele sunt mai grav. Acestea au fost trasportate la spital, în București. Conform ISU, zece persoane sunt evaluate medical. De asemenea, echipajele SMURD au intervenit pentru descarcerare.

Raed Arafat a declarat că în urma accidentelor au fost rănite 22 de persoane, care au fost evaluate la faţa locului de către echipajele medicale.

El a precizat că dintre acestea patru sunt transportate cu ambulanţe la spitale, nefiind cazuri grave. Arafat a mai spus că, din cei patru răniţi preluaţi de ambulanţe, unul are fracturi la mâini. În cazul celorlalte persoane evaluate de medici nu a fost necesară transportarea la spital, acestea având răni minore.

Potrivit reprezentanților Infotrafic, accidentele s-au produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil acoperit de polei.

„Au avut loc mai multe accidente rutiere. Unul în zona km 58 și au fost implicate patru autoturisme, altul la km 11 și au fost implicate 11 mașini, altul la km 10 și au fost implicate 3 mașini. În aceste momente a mai fost un accident.” a declarat Cătălin Bocai, Infotrafic.

Citește și: Bilanț victime accident A2: 60 de victime, 41 transportate la Bucureşti şi 4 morți

În urmă cu 10 zile pe A2 a avut loc un accident în lanţ, în care au fost implicate 30 de vehicule, peste 50 de persoane ajungând la spital.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top