Connect with us

Știri

UPDATE! Accidentul mortal din Tulcea transmis LIVE pe Facebook! Ce făcea șoferul…

UPDATE: Încă o femeie care era însărcinată în 5 luni și a fost implicată în accident a decedat în timpul transportului către spital. Șoferul este anchetat.

Accidentul mortal din Tulcea a fost transmis live pe Facebook și este absolut șocant. Șoferul a ucis un copil și o femeie și a făcut alte 4 victime. VIDEO MAI JOS!

Accidentul mortal din Tulcea: Mașina avea o viteză amețitoare

Un bărbat din localitatea Luncavița a gonit cu o viteză incredibil de mare și a omorât un copil în vârstă de 3 ani și o femeie de 79 de ani. Acesta a intrat cu mașina într-o curte din Văcăreni, pe E87. Două persoane care se aflau în mașină alături de șofer au fost de asemenea rănite foarte grav. Victimele au fost transportate de urgență la spitalul din Galați.

Citește și: Acest român a câștigat un proces cu 112! Hotărârea spune că..

În filmare se vede cum mașina decapotabilă gonește cu viteză aproximativ 2 minute, după care șoferul iese de pe carosabil și pierde controlul volanului. Mașina intră într-o curte și spulberă mai mulți oameni.

”Băi, ăștia care nu aveți inimă, stați pe dreapta!”

”Băi, ăștia care nu aveți inimă, stați pe dreapta!” a spus pasagerul din dreapta înainte de a începe cursa morții. Șoferul a dat dovadă de inconștiență majoră. După accidentul mortal din Tulcea mașina ia foc, însă situația este ținută sub control și focul este stins rapid. Pasagerii fug pentru scurt timp, însă sunt găsiți la câteva curți distanță.

Citește și: Anunțul anchetatorilor despre probleme ADN din casa lui Dincă. Ce s-a descoperit în casa criminalului

Masina distrusa dupa accidentul din Tulcea

Dr. Dumitru Vâlcu – managerul SAJ Tulcea: “Celelalte victime au fost preluate. O victimă gravidă în luna 5-a de un elicopter SMURDşi transportată la Galaţi, o gravidă în luna a 7-a, transportată cu o ambulanţă”.

Citește și: Informații șocante despre proxeneții din Caracal. Fete de liceu racolate, violate și șantajate cu filmări

Șoferul care a produs accidentul mortal din Tulcea a fost prins de forțele de ordine înr-o altă localitate, la scurt timp.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top