Connect with us
O fetiță din statul american Oklahoma are mii de gândaci pe post de animale de companie. Ea are și un motiv pentru care ține mult la ei.

Știri

Această fetiță are mii de gândaci drept animale de companie! Motivul pentru care ține la ei

Shelby Counterman este o fetiță de 10 ani din statul american Oklahoma, care are o pasiune mai puțin obișnuită. Copila are mii de gândaci pe care îi ține în casă drept animale de companie.

Fetița a început să „colecționeze” gândacii încă de când avea câțiva anișori. E spune că își iubește insectele și că uneori îi place să le facă farse părinților cu aceștia.

Ea deține, în prezent, în jur de 7000 de gândaci, unii din specii exotice, pe care îi păstreză în recipiente de plastic.

Deși mulți oameni ar fi scârbiți sau îngroziți de pasiunea lui Shelby, gândacii aceștia reprezintă o alinare pentru ea. Încă de când avea 18 luni, ea a fost diagnosticată cu neurofibromatoză, iar coloana sa vertebrală este curbată sever. Fetița are o proteză care o ajută să își mențină postura.

Shelby spune că insectele o ajută să nu se mai gândească la afecțiunea ei. Ea dorește să participe la un concurs de frumusețe dedicat fetițelor și să își spună povestea, eventual să își aducă și animalele de companie cu ea.

Vezi și: A pierdut 16 sarcini, apoi a născut o fetiță superbă. În 14 ore, copila a murit pentru că…

Vezi și: O fetiță s-a născut de două ori! Ce se întâmplă cu ea acum

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top