Connect with us
O profesoară de limba engleză de 29 de ani a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de la liceul la care preda.

Știri

Această profesoară s-a culcat cu un elev de la liceul în care preda. Ce s-a întâmplat a doua zi

O profesoară de limba engleză a fost arestată după ce a întreținut relații intime cu unul dintre elevii săi, care avea doar 17 ani.

Caroline Lawson are 29 de ani și preda engleză la Liceul Lennard din localitatea americană Ruskin. Ea era într-o relație, dar acest lucru nu a împiedicat-o să-l ademenească pe adolescent la ea acasă și să îi propună să întrețină raporturi sexuale.

Elevul a acceptat să se culce cu profesoara, dar apoi tot liceul a aflat de ce se întâmplase între ei.

Mai mult decât atât, femeia s-a și lăudat unei prietene că și-a înșelat iubitul cu un elev, la doar o zi după cele petrecute.

„L-am înşelat cu un elev”, i-a scris Caroline prietenei sale, într-un SMS.

„Când spui înşelat, te referi că ai făcut sex cu el?”, i-a replicat amica.

„Da”, a spus fără ruşine profesoara.

SMS-urile acestea au făcut ca profesoara să rămână fără apărare în fața acuzațiilor. Ea a demisionat de la liceu, iar în aceeași zi a fost arestată preventiv.

Femeia a ieșit însă, din spatele gratiilor, după ce a achitat o cauțiune de 30.000 de dolari. Ea va fi, însă, trimisă în judecată pentru că a întreținut relații intime cu un minor și riscă cinci ani de închisoare.

Te-ar putea interesa și: A făcut amor cu 80 de bărbați însurați, după ce soțul i-a murit. Cum au reacționat soțiile acestora

După ce soțul ei a murit, Louise Van Der Velde (ajunsă acum la 43 de ani) s-a hotărât că vrea să își trăiască fiecare zi ca și cum ar fi ultima și să fie cât mai împlinită din punct de vedere sexual.

Louise, care este și mama a doi copii, susține că până acum a făcut amor cu 80 de bărbați însurați și a spus că expresia “până când moartea ne va despărți” este o prostie.

„Să-mi trăiesc viața amoroasă la maximum este munca mea de viață. Consilierea mariajului tradițional eșuează adesea pentru că este bazat pe un model care nu a mai fost schimbat de 150 de ani.

Nonsensul ‘până când moartea ne va despărți’ te face să îți asumi că monogamia merge pentru toată lumea. Nu este realistic și nu se potrivește cu firea umană”, susține femeia, într-un interviu acordat celor de la metro.co.uk

Specialista care vrea să facă sex cu cât mai mulți bărbați, mai spune că soțiile partenerilor săi au știut că sunt înșelate, chiar dacă s-au făcut că nu știu.

„Oamenii ar trebui să judece mai puțin și să facă mai mult sex grozav. Viața este prea scurtă să faci sex doar cu un partener”, mai spune Louise Van Der Velde.

Acest comportament al femeii a început chiar în ultimul an de căsătorie, înainte ca bărbatul ei să moară.

Vezi aici cum arată femeia!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top