Connect with us

Știri

Acest cantaret cunoscut canta FARA CHILOTI in concerte!

Fostul membru al trupei Oasis si-a socat fanii sau… poate le-a surprins in mod placut pe fane! Noel Gallagher s-a confesat public ca nu poarta chiloti in timpul concertelor sale.

Acesta a scris pe blogul personal ca atunci cand urca pe scena renunta la lenjeria intima. Publicul a ramas fara cuvinte cand am spus ca nu port chiloti pe scena. A fost mai liniste ca intr-un club de comedie in care Madonna face stand-up (ati vazut chestia aia? Doamne Dumnezeule!)”, a declarat Gallagher pentru revista NME.

CITESTE SI: SILVIU PRIGOANA A RECLAMAT-O PE ADRIANA BAHMUTEANU: CE FACE EA ESTE DE COD PENAL!

Aceasta lamurire din partea artistului vine dupa ce a vazut o pancarta a unui fan la concertul sustinut recent in Japonia pe care il intreba: „Ce culoare au chilotii pe care ii porti?”.
chiloti 01
Trupa Oasis s-ar putea reuni in 2016, scrie Daily Mirror. Fratii Liam si Noel se pare ca fac toate eforturile pentru a reintregi trupa. Sursa britanica spune ca cei doi frati s-au impacat deja insa nu risca sa se amestece deocamdata impreuna in muzica. Desi inca nu au semnat nimic, este vorba despre o negociere la mijloc care l-ar incanta mai ales pe Liam Gallagher, care si-a pierdut din popularitate in ultima vreme.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top