Connect with us
iepuras

Știri

Acesta este CEL MAI EXTRAVAGANT iepuraș de ciocolată din istorie

Cel mai extravagant iepuraș de ciocolată din istorie este produs de aceeași companie care a lansat cea mai scumpă casă din turtă dulce sau cea mai scumpă budincă de Crăciun. Pentru că se apropie Paștele cu pași repezi, firma a lansat pe piață cel mai scump iepuraș de ciocolată din istorie.

Iepurașul de ciocolată a fost creat în doar două zile de maestrul chef Martin Chiffers (former chef decor la Harrods) și este făcut din ciocolată de Tanzania. Iepurașul cântărește aproximativ 6 kilograme și are peste 5.000 de calorii (în orice caz, de Paște acumulăm multe calorii în plus).

Extravaganța însă nu vine de la calorii sau greutate ci de la faptul că acest iepuraș are ochii de diamant, care îi ridică prețul consistent. Diamantele din ochii creației celor de la Harrods costă 37.400. Cei doi ochi de diamant sunt compuși din alte 77 de pietre prețioase, finisate împreună.

Foto: huffingtonpost.com

Foto: huffingtonpost.com

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top