Connect with us
Acestea sunt cele mai îndrăgite 5 sloturi video în România

Știri

Acestea sunt cele mai îndrăgite 5 sloturi video în România

Acestea sunt cele mai îndrăgite 5 sloturi video în România

Sloturile cu fructe și cele inspirate din mitologia egipteană conduc în topul celor mai populare păcănele în rândul clienților cazinourilor online licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Poate că te întrebi care este motivul. Ei bine, noi îl cunoaștem, dar nu ți-l dezvăluim. Te lăsăm să îl descoperi singur, jucând 5 dintre cele mai îndrăgite, pe care le găsești pe acest site: https://slotv.ro/ro/games/pacanele.

Book of Dead

Sunt multe sloturi egiptene în care apar cărți cu simbolistică aparte, însă „Book of Dead” se detașează de celelalte printr-o grafică foarte reușită. În plus, păcăneaua beneficiază și de celebritatea lui Rich Wilde, exploratorul care apare în mai multe jocuri lansate de cei de la Play’n Go. „Cartea morților” este ascunsă într-o camera mortuară cu totul și cu totul din aur, care se deschide în momentul în care se oprește în trei exemplare pe grilă. 

În această situație, beneficiezi de 10 rotiri gratuite cu simbol special expandabil, desemnat aleatoriu dintre simbolurile jocului de bază. Asta înseamnă că respectivul simbol îți aduce câștig indiferent de coloana pe care apare, nu e nevoie să se oprească pe role adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta.

Burning Hot

Trifoiul cu patru foi este simbol care se multiplică pe toată coloana atunci când intră măcar într-o combinație câștigătoare. El apare pe coloanele 2, 3 sau 4. Dacă se întâmplă să se oprească pe toate cele trei coloane în același timp, atunci ai garantat un câștig bun, raportat la miza folosită. De exemplu, dacă pe prima coloană este un șeptar, apoi trei coloane Wild, plata pentru o singură linie este de 40x pe o singură linie.

Simbolurile obișnuite sunt fructele (struguri, pepeni, portocale, lămâi, prune, cireșe), iar cele speciale sunt steluța și dolarul, cu rol de Scatter (nu declasează funcții speciale, dar plătesc oriunde s-ar opri pe grilă). 

20 Super Hot

Este oarecum asemănător cu „Burning Hot”, în sensul că face parte din categoria sloturilor cu fructe, simbolurile de bază fiind tot pepenii, strugurii, portocalele, lămâile, prunele și cireșele. Diferența este că sunt 20 de linii de plată, nu 5, iar simbolul Wild este șeptarul (dispare trifoiul cu patru foi). Este un singur simbol Scatter – steluța aurie – care plătește până la de 500 de ori miza învârtirii. 

Fiecare câștig de cel mult 35x miza poate fi multiplicat prin intermediul funcției Gamble, reprezentate de simbolul X2, care este deasupra butonului de rotire. Jocul presupune să ghicești culoarea următoarei cărți virtuale întoarse cu fața în sus (roșu sau negru). 

Sizzling Hot Deluxe

Este slotul cu cea mai mică miză minimă, de numai 5 bani. Așadar, dacă depui 30 de lei, te distrezi cu minim 600 de rotiri, dar numărul rundelor va fi mult mai mare, deoarece fiecare câștig adus de cel puțin trei simboluri este de la 4x miza în sus. 

Cinci șeptari opriți pe o linie de plată generează un câștig record de 1.000x miza. Este unul dintre cei mai mari multiplicatori din jocul de bază. Așadar, dacă riști 50 de bani per rotire, poți câștiga 500 de lei într-o singură rundă. Steluța aurie este simbol Scatter, care apare destul de des pe role, din ce am observat în timp ce ne relaxam jucând acest slot.

Book of Ra Deluxe

Se păstrează ideea din „Book of Ra classic”, însă realizarea grafică este mult mai iscusită. Personajul principal arată ca un explorator adevărat (în primul joc putea fi confundat cu un fermier), iar cel mai valoros jucător din joc. Este un slot cu volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că rotirile câștigătoare sunt destul de rare. Din fericire pentru cei care dispun de un buget mai redus, miza minimă per rotire este de numai 10 bani. 

Ca de obicei pentru păcănelele de tipul „Book of …”, minim trei exemplare ale cărții declanșează o serie de 10 rotiri gratuite cu simbol special expandabil. Dacă activezi jocul bonus, ți-ai dori ca miza care le inițiază să aibă o valoare mai mare, pentru ca și câștigul să fie mai însemnat.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top