Connect with us
Adrian Severin, ultimul termen în dosarul în care este acuzat de luare de mită și trafic de influență

Știri

Adrian Severin, ultimul termen în dosarul în care este acuzat de luare de mită și trafic de influență

Zi decisivă pentru Adrian Severin. Astăzi este ultimul termen în dosarul în care fostul europarlamentar este acuzat de trafic de influență. Înainte de termenul de judecată, Adrian Severin a scris pe pagina sa de socializare că nu îi este frică de cruce.

Completul de cinci judecători al ICCJ judecă luni ultimul termen din dosarul lui Adrian Severin. Fostul europarlamentar a contestat condamnarea sa, în 23 februarie, la trei ani şi trei luni de închisoare cu executare. Este vorba de dosarul în care a fost pus sub acuzare în calitate de europarlamentar, pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Adrian Severin a postat, luni dimineaţă, înainte de începerea judecării dosarului său, un mesaj video.

„Curând se ca consuma farsa judiciară românească declanşată pe baza unei farse jurnalistice străine, fără a mi se îngădui o singură probă în apărare. Nu îmi este frică de cruce, suferinţa purifică şi înalţă. Atât cât această suferinţă mă priveşte doar pe mine, le pot acorda iertare călăilor în robă. Fără voia lor fac parte deja din istoria României, iar părticica aceasta de istorie ei vor să o întineze”, susţine Adrian Severin.

Adrian Severin mai spune că va veni vremea în care adevăratele fapte vor fi cunoscute tuturor.

„Lucrul cel mai trist este că în urmă las o ruină. O Românie lipsită de putere, dezbinată, anomică şi condusă de străini, cu un popor sufocat de frică, ură şi neputinţă. Aceasta într-o lume care adânceşte zilnic războiul împotriva tuturor. Ceea ce vă rog este să nu vă lăsaţi intimidaţi, să nu cădeţi sub povara statului colonial. Învins nu este cel pus la pământ, ci acela care nu mai vrea să se ridice. Oricât de lungă ar fi noaptea, ziua îi va urma”, închei Adrian Severin mesajul video.

Citește și: Tribunalul București retrimite la DNA dosarul de luare de mită al Olguței Vasilescu

Citește și: Dosarul de luare de mită al lui Traian Băsescu ar putea fi redeschis

Fostul europarlamentar a fost trimis în judecată de procurorii DNA pe 11 septembrie 2013, pentru luare de mită şi trafic de influenţă. În 23 februarie 2016 a fost condamnat la trei ani şi trei luni de închisoare cu executare. Decizia a fost contestată de Adrian Severin şi de procurori la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top