Connect with us
Adrian Streinu Cercel a luat numele soției lui. Motivul este emoționant

Știri

Adrian Streinu Cercel a luat numele soției lui. Motivul este emoționant

Medicul Adrian Streinu Cercel a luat numele soției sale, după căsătorie. Motivul pentru care a făcut acest gest este unul extrem de emoționant. Medicul de la Matei Balș și soția sa au două fiice care au mers în carieră pe drumul tatălui lor, alegând tot medicina. Înainte de căsătorie, fostul manager al Institutului Matei Balș din Capitală se numea Adrian Streinu. El a ales să ia și numele soției sale, motiv pentru care numele lui a devenit Adrian Streinu Cercel.

Adrian Streinu Cercel a luat numele soției

Potrivit Faxnews, Adrian Streinu a luat numele soției sale devenind Adrian Streinu Cercel, din respect pentru soția lui și pentru tatăl acesteia cu care a avut o legătură extrem de strânsă.

Adrian Streinu Cercel a luat numele soției lui. Motivul este emoționant

Medicul a fost timp de 19 ani, managerul Institutului Matei Balș din Capitală. În luna decembrie a anului trecut, Adrian Streinu Cercel a demisionat, iar în locul său a fost numit manager interimar medicul Maria Nițescu. Ea este medic primar cu specialitatea igiena alimentației și nutriție.

Adrian Streinu Cercel a demisionat din funcția de manager al Insitutului Matei Balș din Capitală întrucât a fost ales senator din partea PSD, iar cele două funcții sunt incompatibile.

Puțini știu că medicul Streinu Cercel este de loc din Bacău și s-a mutat la București odată cu începerea studiilor la Universitatea de Medicină Carol Davila.

Medicul este căsătorit cu Gabriela Cercel cu care are două fiice ce și-au făcut o carieră în medicină. Amândouă sunt medici infecționiști și lucrează împreună cu tatăl lor la Spitalul Matei Balș.

Adrian Streinu Cercel – senator în Parlamentul României

Din anul 2020, medicul Adrian Streinu Cercel este senator în Parlamentul României. A renunțat la funcția de manager al Institutului Matei Balș tocmai pentru a intra în politică. El a argumentat decizia cu faptul că este nevoie de o reformă în sistemul de sănătate publică.

La câteva luni după această declarație, la spitalul pe care l-a condus timp de 19 ani a izbucnit un incendiu care a ucis cinci oameni. Erau pacienți din secția de Terapie Intensivă a Spitalului Matei Balș. Focul ar fi pornit de la o aerotermă pusă în priză. Deși intervenția pompierilor a fost promptă, incendiul a răpit cinci vieți care s-au stins în condiții groaznice.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Fiicele lui Adrian Streinu Cercel lucrează tot la Spitalul Matei Balș. Cu ce se ocupă ele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top