Connect with us

Știri

Adriana Bahmuteanu il ataca pe Prigoana: „Regele gunoaielor le da copiilor o pensie de..”

Adriana Bahmuteanu continua razboiul cu Silviu Prigoana! Desi cei doi nu mai formeaza un cuplu, certurile continua intre ei.

Dupa ce Silviu Prigoana a povestit cat de bine s-au distrat copii pe care ii are cu Adriana Bahmuteanu alaturi de el in vacanta din America si a facut comentarii dure la adresa acesteia, fosta nevasta a contraatacat.

„Eu nu il inteleg pe omul asta de ce se tot justifica la televizor in fata voastra. Pana la urma, eu cu el am dormit pe aceeasi perna, eu cu el am facut copiii, nu cu televizorul. ce tot ma mascareste atata, tot intra sa zica ca sunt cea mai nenorocita de pe planeta. Dar nu m-a vazut atatia ani ca sunt o nenorocita? De ce a mai facut omul asta copii cu mine? Nu putea sa-i faca cu altcineva? Nu l-a obligat nimeni sa faca absolut nimic. Nu ii cere nimeni nimic. Eu nu imi doresc nimic de la el”, a spus Adriana Bahmuteanu la Antena Stars.

CITESTE SI: Silviu Prigoana va deveni tata pentru a cincea oara!

CITESTE SI: BOMBA: Silviu Prigoana a reclamat-o pe Adriana Bahmuteanu la AUTORITATEA TUTELARA: „Ce face ea este incriminat de legea penala din Romania”

Bahmuteanu il acuza pe Prigoana ca le da copiilor o pensie de doar o mie de lei.

„Regele gunoaielor, cum este cunoscut domnul Prigoana, le da astazi o pensie copiilor lui, de 10 milioane de lei vechi. O mie de lei. Despre ce discutam? L-am rugat de nenumarate ori sa nu mai fotografieze si sa filmeze copii. Cheama toate televiziunile. Ganditi-va ce trauma emotionala este pentru un copil de 5 ani sa i se puna 5-6 microfoane in gura sa-l intrebe pe cine iubesti mai mult, pe mama sau pe tata. niciodata nu le-am interzis copiilor mei sa mearga la tatal lor, dar imi doresc ca asa-zis tata, cum se crede el, macar sa trimita o notificare prin curier sa-mi scrie trei randuri sa ma intrebe daca sunt de acord sa ii dau copii. hai sa terminam o data cu frichineala asta televizata. Eu am obosit… M-am saturat de aceasta telenovela care nu se mai termina”, a mai afirmat Adriana Bahmuteanu.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top