Connect with us
Aglomerație mare pe DN1, atentie pentru cei care se intorc din vacanta de revelion

Știri

Aglomerație mare pe DN1, atentie pentru cei care se intorc din vacanta de revelion

Centrul Infotrafic a anunțat ca pe DN1, pe ambele sensuri sunt probleme mari de trafic. Drumurile din Valea Prahovei sunt extrem de aglomerate.

Polițiștii le recomandă șoferilor să păstreze o distanță suficientă în mers și să nu se angajeze în depășirea coloanelor. Pentru a evita aglomerația, cei aflați în transit între Brașov și Ploiești au la dispoziție ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Ploiești, scrie Libertatea.

Comunicatul INFO trafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (20:45), pe autostrada A3 Turda – Gilău, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea scăzând sub 100 de metri. De altfel, pentru judeţul Cluj, Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit, până la ora 02:00, atenţionarea nowcasting cu cod galben referitoare la ceaţă şi la depunere de chiciură. (http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637).

Pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul rutier încă se desfăşoară în condiţii de aglomeraţie. Pe sensul de mers către Bucureşti coloana se întinde de la intrarea în Predeal până în Buşteni. În sens invers, numărul de autovehicule a scăzut, coloană fiind doar la intrarea în Predeal (până la drumul de acces către pârtia Clăbucet). În plus, accesul pe DN1 de pe drumurile laterale din staţiuni se face cu dificultate, mai ales în zona pârtiilor.

Le recomandăm conducătorilor auto să păstreze o distanţă suficientă în mers şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor. Pe cei aflaţi în tranzit între Braşov şi Ploieşti îi sfătuim să folosească ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, scrie Politia romana pe site.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top