Categorii Știri

Aglomeratie pe soseaua de centura din Bucuresti din cauza unui accident

Doua persoane au fost ranite, marti, in urma unui accident de circulatie care a avut loc pe Soseaua de Centura a Capitalei, fiind nevoie de interventia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea unei victime supraponderale. Traficul este ingreunat la intersectia cu Autostrada Soarelui, arata centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Potrivit Politiei Rutiere, accidentul s-a produs la intersectia Drumului National Centura Bucuresti (DNCB) din cauza unui sofer care a vrut sa vireze la stanga insa nu s-a asigurat si a fost acrosat de un alt autoturism care se deplasa din sensul opus.

Doua persoane au fost ranite, iar una dintre ele a ramas blocata in autoturism. Pentru ca victima blocata este supraponderala a fost nevoie ca pompierii SMURD sa intervina cu echipamente de descarcerare, fiind dusa la spital cu o autospeciala de transport victime multiple, arata ISU Bucuresti Ilfov, scrie news.ro.

Potrivit centrului Inforafic al Politiei Romane, traficul se desfasoara ingreunat pe Soseaua de Centura a Capitalei unde s-a format o coloana pe sensul dintre Pantelimon catre Glina. Autovehiculele care coboara de pe Autostrada Soarelui catre Centura Bucuresti sunt directionate spre localitatea Catelu de unde pot intra pe DNCB.

Acest articol a fost actualizat la: 2016-08-30T19:23:40+03:00 19:23

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More